Gasfjädrar till StandUp skola; ett höj- och sänkbart elevbord för skolor

Matting AB utvecklar och säljer koncept som bidrar till en aktiv och hälsosam arbetsmiljö. De har, med gasfjädrar från Eigenbrodt, skapat ett koncept med ett höj- och sänkbart elevbord för skolor, för en aktivare och flexiblare skoldag.

Forskning visar att för mycket stillasittande är skadligt, både för barn och vuxna. Att kunna variera sin arbetsställning under arbetsdagen är viktigt. StandUp skola - konceptet består av ett höj- och sänkbart elevbord med en tillhörande mjuk matta att stå på. Med StandUp Skola får barnen möjlighet att variera sig och får därmed en mer aktiv läromiljö. Eigenbrodts specialanpassade gasfjädrar gör det enkelt för eleverna att justera höjden på bordet och eftersom bordet inte behöver el går de att förflytta utan att behöva ta hänsyn till eluttag och sladdar. En ergonomisk arbetsmiljö är lika viktigt för barn som vuxna.

Klicka här för mer information om StandUp skola och Matting AB

Tuoteluettelo

ONLINE tuoteluettelo

Toivottavasti löydätte hakemanne tuotteet.
Tilauksen tai kyselyn teette helposti lähettämällä sähköpostin info(at)widni.fi tai soittamalla suoraan puhelimella 09 - 751 80 500

Kaikki tuotteemme eivät ole tuoteluettelossa. Päämiestemme tuotevalikoima on usein huomattavasti laajempi kuin varasto-ohjelmamme.

Mikäli hakemaanne tuotetta ei löydy, kertokaa siitä meille. Pyrimme auttamaan niin hyvin kun osaamme.

Widni Oy   Puhelin: +358 9 751 80 500   Fax: +358 9 751 80 550   Sähköposti: info@widni.fi   Osoite Sähkötie 8, 01510 Vantaa

axIndustries

Widni -ryhmä