Halkskyddsbeläggning till båtar

Hör upp alla båtälskare - nu är det hög tid att se över båten! Med KiwiGrip uppnås enkelt en halkfri, mycket slitstark yta efter en applicering. Graden av halkskydd bestämmer du själv genom att anpassa skikt-tjockleken och rollertekniken.

Vad är KiwiGrip?

KiwiGrip är ett halkskydd till båtar, beståendes av en hård akryl polymer som ger en slitstark, homogen och elastisk yta. Kiwigrip har en yoghurtliknande konsistens och appliceras enkelt med tandad spackel eller pensel följt av en speciell strukturroller.

Produkten kan användas på de allra flesta underlag: trä, glasfiber, epoxi, betong eller metall (med rätt förbehandling). En stor fördel är att den är giftfri, inte innehåller några avdunstande lösningsmedel, samt har en mycket låg VOC-halt.

Kiwigrip går att få i tre standardfärger, samt i specialfärger på beställning.Oavsett färg är ytan icke reflekterande och innehåller UV-stabilatorer som ger en konstant färg.

1 liter färg räcker till ungefär 2 kvm. Välj mellan förpackningar på 1 liter eller 4 liter.

Företagskunder kan kontakta Eigenbrodt direkt här eller ring på 08-594 63 400

Privatkunder hänvisar vi till Benns eller Classic Yacht Service.

 För mer information, klicka här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRODUKTKATALOG

Eigenbrodts produktkatalog

Detta är endast ett urval av våra produkter. Kontakta oss om du inte hittar det du söker i katalogen.

Vi stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stöttar SOS Barnbyar och deras familjestärkand...

Läs mer...

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden