Gasfjädrar till StandUp skola; ett höj- och sänkbart elevbord för skolor

Matting AB utvecklar och säljer koncept som bidrar till en aktiv och hälsosam arbetsmiljö. De har, med gasfjädrar från Eigenbrodt, skapat ett koncept med ett höj- och sänkbart elevbord för skolor, för en aktivare och flexiblare skoldag.

Forskning visar att för mycket stillasittande är skadligt, både för barn och vuxna. Att kunna variera sin arbetsställning under arbetsdagen är viktigt. StandUp skola - konceptet består av ett höj- och sänkbart elevbord med en tillhörande mjuk matta att stå på. Med StandUp Skola får barnen möjlighet att variera sig och får därmed en mer aktiv läromiljö. Eigenbrodts specialanpassade gasfjädrar gör det enkelt för eleverna att justera höjden på bordet och eftersom bordet inte behöver el går de att förflytta utan att behöva ta hänsyn till eluttag och sladdar. En ergonomisk arbetsmiljö är lika viktigt för barn som vuxna.

Klicka här för mer information om StandUp skola och Matting AB

PRODUKTKATALOG

Eigenbrodts produktkatalog

Detta är endast ett urval av våra produkter. Kontakta oss om du inte hittar det du söker i katalogen.

Vi stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stöttar SOS Barnbyar och deras familjestärkand...

Läs mer...

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden