Värderingar & kultur

Eigenbrodt vill ha stolta och engagerade medarbetare som arbetar utifrån företagets gemensamma kärnvärden, i en samverkande och affärsdriven organisation. Vi arbetar aktivt för att odla en tydlig kultur som präglas av ett starkt medarbetarengagemang. Syftet är att få både nöjdare kunder och medarbetare.Vårt varumärkeslöfte

ADDING VALUE WITH PASSION är vårt varumärkeslöfte.

Det är essensen av vårt kunderbjudande. För dig som kund innebär detta att all personal på Eigenbrodt, oavsett funktion, strävar efter att ge dig det lilla extra som krävs för att vi som företag ska sticka ut och erbjuda dig ett större mervärde än våra konkurrenter.

Genom åren har vår personal hunnit samla på sig åtskillig erfarenhet. En erfarenhet som ger oss unika kunskaper om såväl de högkvalitativa produkter som den kapacitet våra många leverantörer har. Något som innebär att vi många gånger även får en rådgivande funktion gentemot våra kunder och kan ta fram kundanpassade lösningar utifrån deras önskemål och behov.

Vi tror att en företagskultur som inspirerar till kreativitet, passion, optimism och glädje är något som både kollegor och kunder mår bra av. Att dela med sig av ett gott skratt och att bjuda på ett leende är något som uppmuntras inom Eigenbrodt. Det får våra medarbetare och kunder att trivas och det ger oss energi att lösa olika sorters problem.

Kombinationen av effektiv rådgivning, högkvalitativa produkter och ett stort engagemang för kunden är hur vi gör affärer och något vi vet att våra kunder uppskattar hos oss utifrån våra kundundersökningar. Vårt sätt att göra affärer har gjort oss till ett lönsamt bolag med nöjda kunder ända sedan starten 1920.

Därför jobbar vi ständigt med att leverera vårt varumärkeslöfte: Adding value with passion, varje dag och till varje kund.

 

Våra värderingar

Våra värderingar speglar vad vi tror på och tycker är viktigt. Det påverkar i sin tur hur vi behandlar varandra som kollegor och hur vi behandlar våra kunder. Våra värderingar är mer än bara ord, de leder oss i våra dagliga beslut.

MAKING THINGS HAPPEN

Vi hanterar våra kunders problem som våra egna, tills vi löser dem.
Vi ger stor frihet till våra medarbetare samtidigt som vi förväntar oss stort ansvarstagande från alla parter.
Vi är energiska och vi drivs av lust och ansvar.

 

GOOD TO WORK WITH

Vår kultur bygger på omtanke om våra kunder och medarbetare.
Vi har alla möjlighet att påverka och vi hjälper varandra.
Kunderna känner ett starkt engagemang från oss. Det vi gör, gör vi helhjärtat.

 

FAR-SIGHTED

Vi driver en hållbar förändring.
Vi arbetar långsiktigt. Vi är mycket måna om människor, relationer och resurser.
Långsiktigt hållbara affärer leder till kostnadseffektivitet, motiverad personal och nöjda kunder.

PRODUKTKATALOG

Eigenbrodts produktkatalog

Detta är endast ett urval av våra produkter. Kontakta oss om du inte hittar det du söker i katalogen.

Vi stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stöttar SOS Barnbyar och deras familjestärkand...

Läs mer...

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden