Våra ägare

Eigenbrodt är ett bolag inom Axel Johnson-gruppen, som är ett av Nordens största företag inom handel och tjänster. Tillsammans i koncernen är vi fler än 20 000 medarbetare och varje dag möter vi en miljon kunder som köper våra varor och tjänster. Här kan du läsa mer om Eigenbrodts ägare och hur bolagen hänger ihop.

Axel Johnson AB >  Axel Johnson International >  AxDrive > Eigenbrodt

 


Axel Johnson AB

Axel Johnson AB är en av Nordens ledande handelskoncerner som bygger och utvecklar verksamheter inom handel och tjänster på den europeiska marknaden med tyngdpunkt i Norden.

Koncernbolagen består i dag av Axel Johnson International, Axstores, Martin &; Servera (70%), Novax, Svensk Bevakningstjänst samt delägda börsnoterade Axfood (ca 50%) och Mekonomen (29%).

Totalt omsätter de hel- och delägda bolagen i Axel Johnson cirka 69 miljarder kronor och har omkring 20 000 anställda (2012).

Axel Johnson är ett familjeföretag i fjärde och femte generationen och ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Axel Johnson koncernen ingår som en av fyra fristående koncerner i Axel Johnson Gruppen tillsammans med fastighetsbolaget AxFast, amerikanska Axel Johnson Inc. och förvaltningsbolaget Altocumulus.

 

"AxVille", staden som förklarar vilka bolag som ingår i Axel Johnson-koncernen.


Axel Johnson International

Axel Johnson International är en teknikhandelskoncern med fokus på produkter, system och servicetjänster för industriella kunder i Europa.

Axel Johnson International är ett privatägt företag och kan som sådant tänka och agera långsiktigt.  Huvudkontoret ligger i Sverige men har verksamhet över hela Europa. 

 

Eigenbrodt

Läs om oss här

PRODUKTKATALOG

Eigenbrodts produktkatalog

Detta är endast ett urval av våra produkter. Kontakta oss om du inte hittar det du söker i katalogen.

Vi stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stöttar SOS Barnbyar och deras familjestärkand...

Läs mer...

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden