Dino coating

Dino skyddsbeläggning är produkten som fungerar där allt annat misslyckas. Dino skyddar och är beständig mot det mesta och kan användas på de flesta ytor som halkskydd, ljud- och vibrationsdämpning.

Dino består av en 1-komponents polyuretanbeläggning innehållandes små gummibitar vilket ger en ogenomtränglig, flexibel och beständig coating utan skarvar.

Produktens obegränsade egenskaper ger skydd mot rost och är beständig mot salt, lösningsmedel, syror, bensin och andra kemikalier. Dino är också ljud- och vibrationsdämpande, samt fungerar som halkskydd i vått och torrt klimat.

Skyddsbeläggningen fäster på de flesta materia; stål, glasfiber, trä, aluminium, betong samt äldre målade ytor.Våra kunder använder det på trappsteg, bakgavellyftar, broar, bryggor, fartygsutrymmen och i verkstäder.

Dinos goda slitstyrka och långa livslängd har bidragit till det stora intresset från våra kunder.  Detta i kombination med att produkten är så enkel att applicera, finns i flera olika färger samt är färdig att använda vid leverans gör att Dino har blivit en av våra storsäljare.

Kontakta en av våra tekniska säljare idag för att beställa Dino eller få veta mer om produkten.

 

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden